Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Vissza a főoldalra

 

  Üdv a Kolóniában...

(1) Gothic 2 - Night of The Raven felirat probléma:

 

(Nincs magyar felirat a magyarítás telepítése után a játékban.)
 

 

 

Telepítsd fel a sima Gothic 2-t, de NE magyarítsd le!
Telepítsd fel a Gothic 2 NotR-t.

Miután felraktad a sima Gothic 2-t és a NotR-t is magyarítsd le a letöltött NotR magyarítással. (Mely tartalmazza a sima Gothic 2 szöveg és videó magyarítását is.)

Akinek crackelni kell mert nem eredetiben van meg a játék neki az crackelje le.
A crackelés után lehet, hogy a párbeszédekablakok nem jelennek meg a játékban. Ez esetben menj a CUTSCENE mappába és a következőt csináld és lesznek párbeszéd ablakok immáron magyarul:
Ahova telepítetted\Gothic 2 - GOLDEN Edition\Gothic II\_work\Data\Scripts\CONTENT\CUTSCENE mappában az Ou.dat és ou.lsc fileokat átírni erre Ou.bin és ou.csl -re.

 

(2) Tipikus hiba.:

(Gothic 1 | Ork temetőben Guru-Baal Lukor nem követ minket.)

Guru Baal Lukor: Ha nem követ Baal Lukor, akkor változz át egy állattá Baal Lukor közelében. Mikor átváltozol Lukor ellenségnek tekint és elkezd követni téged. Ezt kihasználva szaladj NE túl gyorsan csak éppen annyira, hogy ne érjen utól téged (téged mint farkast például), mert, ha utólér akkor egy csapással megöl téged. Amikor sikerült már odacsalogatni Lukort az "aulában" lévő négy oszlop közé pontossan, akkor nyomd meg az Enter gombot, hogy visszaváltozzál. Fuss oda hozzá gyorsan nehogy elmenjen és beszélni fog veled
 

 

http://www.piranha-bytes.com/gothic1/images/gothic1_04.gif

 
 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Gépigény

(Gothic 3, 2009.12.22 09:16)

Nekem megvan a gothic 3 ajánlott követelménnyel!
De valami okvól csak az ember körvonalát látni és a fegyvereket mert piros minden csak a az ég és a víz kék!Mi lehet a probléma??

Gothic 1

(Innos, 2009.12.20 18:54)

Mi az a tagbaszakadt ork?

Vélemény

(Xardas, 2009.12.15 22:07)

Viktor az én véleményem a következő:
Nekem a 2-höz jobban húzz a szívem mert azt vittem végig de így az 1 talán még jobb volt mintha fordítva csinálnád. Tudod amolyan amnézzia és egyszer az embernek minden az eszébe jut :). Amúgy igen a G2Notr-ben is már hasonló a térkép mint a 2-ben. De vázolom jobbra van 1 nagy mocsár aminek a végén a volt régi táboros és 1 szektás barátunk vár rád ki barátságosan ki ellenséggel (Hozzá teszem Thorus a bányász és a kocsmáros aki szívesen látt talán no meg Huno és a zülött szektás barátunk). Ez az utolsó amit idő amit itt töltünk ezen a mappon. Jobbra egy ösvény van aminek a végébe a kalózok tábora torkolik felfele egy amolyan vörös sziklás sivatag van olyasmi táj mint a Star Wars 1-be a verseny helyszín, ennek a végébe 1 ork tábor van és 1 ősi templom ahol egyik relikviát találunk. Ettől viszább 1 barlang vagy inkább tárna vezet a mocsárba jó hoszan sajnos még nem láttam mert nem voltam bent. Lefele az egyik teleport kőnél 1 remetét találunk neki adhatunk ruhát itt 3 felé mehetünk. Lefele 2 úton itt mind a kettőnek a vége 1 templom ahol szintén relikviákat kell találni még felfele 1 troll lesz aki mögött 1 sírbolt elengedhetetlen a kiegészítő végigjátszásához. Itt van még 1 szerpentin ami felfele vezet arra az ösvényre ami a kalózok táborába visz. Középen pedig romok amiknél a vízmágusok tanyáznak. Hozzá teszem az 4. relikvia szerzési pont a mocsár alja az 5. pedig a Banditák tábora hol mint bányász felölés kapjuk meg az 5. relikviát vagyis bocsánat kötáblákat :). Plusz a mocsár legvégébe 2 bandita tanyázik akiket meg kell majd ölni a sikeres végigjátszáshoz.

gépigény

(Povázai Hermann, 2009.12.14 17:26)

Hali,Viktor a Risen simán elfut a gépeden ha a gothic 3 kicsit szaggatott csak.Egyéb dolgot nem tudok hozzáfűzni nekem hozta azt az élményt amit a gothic 3 se tudott számtalan patch-el.

Vatras(Oldal Admin)

(Kraszlán Kristóf, 2009.12.13 18:23)

Srácok.. a www.risen.eoldal.hu (Ideiglenes oldal)-t látogassátok, mert nem itt a gothicoson, hanem azon vannak kint a hírek a risenről és az új oldalról a fejlemények!

Vadmacska!
Iszonyat sokat dolgoztunk a hétvégén az oldalon.. Egész hétvégén reggel 6 kor keltem és este 10 kor feküdtem le a "kolegákkal" együtt akikel együtt csináljuk és MÉG MINDÍG NINCS KÉSZ!!... neharagudj tényleg és a többiektől is elnézést kérek, de egyszerűen hihetetlen sok meló van és APRÓ, de amilyen apró olyan fontos dolgokat kell finomítani az oldalon és csinálni.. De ami biztos, hogy MINDEN nap csináljuk az oldalt több órán keresztül...

de vadmacska majd írj rám MSN és küldök egy linket, hogy megnézhesd eddig hogy áll :) Csak hogy lásd nem kamu amiről beszélek és tényleg csináljuk!!!

sorry a doublepost ért.

(Viktor, 2009.12.13 17:39)

jajj, most olvasgattam, most hallok elősször erről a risen gameről, mivel inkabb online gamekbe vagyok járatos, szóval az lenne a kérdésem, hogy kinek hogy tetszik? tényleg annyira hasonlit gothicra? és még azlenne, hogy ha igen akkor kiprobalnam de milyen gép kell hozzá, ha gothic 3 kicsit szaggatott akkor ez hogy menne?

vélemény

(Viktor, 2009.12.13 17:32)

Lenne 1 kérdésem a tapasztaltabbakhoz, végigvittem gothic 1-et, 2-őt, a 3 kicsit szaggatott a gépen szal hanyagoltam, most megint gothicozni támadt kedvem, az egy nagyon tetszett szal sztem azt tolom ki megint, 2 már annyira nemvolt jó, a map se meg alapbol is mar gyengébb az 1-nél... na és a kérdésem azlenne, hogy gothic2notr az kinek mennyire tetszett? ottis olyasmi a map már mint 2-ben? Ja és ami még fontos, hogy milyen hosszú? van olyan hosszu mint gothic 1 pl, és ha rövidebb akkor mennyivel? előre is köszi

vadmacska

(vadmacska, 2009.12.13 15:34)

Hánykor nyílik a Risen.hu?
Már eléggé várom :P

Köszi vadmacska!

(Soma, 2009.12.13 09:43)

Köszi!
de közben én is rájöttem erre. Legalább nem kell megölnöm őt! Egy youtue-os videóban láttam ezt!
Azért kösz!

Vatras(Oldal Admin)

(Kraszlán Kristóf, 2009.12.12 16:23)

Vadmacska!
Holnap nyitjuk.. de foylamatosan frissítjük és karbantartjuk.. ettől fügetlen működni fog..

vadmacska

(vadmacska, 2009.12.12 13:35)

Soma! Marvin mod bekapcs, Lares-nél ha látod a nevét
O gomb, F8, kidobod ami kell újra O és kész.

Nah mikor nyílik a Risen??

Lécci segítsetek!

(Soma, 2009.12.11 20:11)

Megöltem Larest...Elvettem tőle az ereklyét. odaadtam a vízmágusnak. Elfogadta. Továbbment a sztoriszál. De lares halott. Lesz tőle még fontos küldi? Vagy nem lehetne zsebmetszéssel elvenni tőle azt az ereklyét?

Lécci segítsetek! Tiszta szomorú vok!

Gothic 2 Notr bug(?)

(Soma, 2009.12.10 20:30)

Helló!
Megszereztem a gothic 2-őt kieggel együtt. Simával már végigtoltam. De csináltam egy marhaságot. Lares amikor felajánlotta, hogy elkísér vhova én a nagygazdát ajánlottam. Oks, de ezután, már azt mondta, hogy majd ő elviszi a mágusoknak az ereklyét. De nem hajlandó odamenni velem. Sőt most már nem is választható ez az opció, a párbeszédben. így nem adom át az első ereklyét saturasnak. Így vatras levelét se tudom saturasnak adni. Istenem ezek a rohadt bugok! Nincs vmi marvin cheat, hogy megkapjam az ereklyéket?
PLS HELP!

Vatras(Oldal Admin)

(Kraszlán Kristóf, 2009.12.06 09:49)

A héten még nem akarjuk megnyitni, mert még van mégis csak néhány dolog amit még finomítunk rajta... És még a fórumon is finomítani kell, hogy midnennormálisan működjön... hát úgy durván ugye 1 hónapja kezdtük el csinálni 3-an az oldalt de hát rohadtsok meló egy regisztrációval, fórummal designal midnennel együtt egy honlap... ki lesz írva a nyitás a risen.hu -n nyugi :) Legkésőbb jövő hétvégén... de ha akkor is azt mondják,hogy halasszuk megmondom, hogy nem. akkor megnyitjuk úgy ahogy van és majd nyitás után bővítjük :)

vadmacska

(vadmacska, 2009.12.06 09:30)

Nem bírok már várni, mikor nyílik?? x)
De komoly, félóránként nézem a risen.hu-t, elég
beteges mi?

vadmacska

(vadmacska, 2009.12.05 22:19)

oké, köszi! Ahogy elnéztem az e-oldalas képet,
hogy kb. milyen lesz, arról lehet, hogy lesz kérdésem, ha tényleg olyan lesz:) Kb. hánykor fog
megnyílni?

Vatras(Oldal Admin)

(Kraszlán Kristóf, 2009.12.05 16:43)

Heló Vadmacska!

látogasd a Risen.eoldal.hu -t amíg nincs teljesen kész a risen.hu

írtam a risenhez egy leírást is a tapasztalataimból a leírások menüpontban, érdemes elolvasni.

Az még nem teljesen kész honlapunkról igazából nemtudom mennyi forráskódot tudsz majd megnézni, de lopásgátlót teszünk az oldalra sokat. De nem úgy értem ne vedd magadra :) ..

Ha érdekel az oldal felépítése akkor adhatok msn en majd egy másik msn címet és kérdezhetsz a gyerektől bármit, hogy mit hogyan csinált ;)

vadmacska

(vadmacska, 2009.12.05 15:43)

Hmm, ez érdekes!:
Megfogadtam, amit mondtál!
Tényleg van intro, medium
a textúra meg még valami minősége, egyedül az
árnyékolás low. Sajnos effekthibák még vannak,
de finomítgatok aztán majd meglátjuk...
Minden esetre egy nagyon jó játéknak néz ki!

Őrülten várom a holnapot =)
Kíváncsi vagyok, mit dobtatok össze!
Első sorban a tartalom érdekel, de mivel
én is foglalkozgatok webprogramozással, ezért
a szerkezet is érdekel, így ne haragudj, ha
sok menüpont forráskódját nézegetem =)

Vatras(Oldal Admin)

(Kraszlán Kristóf, 2009.12.05 11:03)

Vadmacska!
A kari vagy RAM hibája az az effekt szerintem meg az, hogy minimum grafon játszol vele:D

Amúgy van intro csak szerintem elnyomtad.. KEzdj új játékot és az elején van egy intro, hogy egy hajóval mentek és rátok támad valami tengeri szörny...

vadmacska

(vadmacska, 2009.12.04 22:53)

Risen demo:
Sikerült leszednem, felraknom és elindítanom =)
Nos a betöltés látványosan jobb G3-hoz képest,
minimum grafika jobb mint ott, ráadásul folyékonyabb is... Egyedül ami rossz volt, az az, ha van
vmi effekt(pl. eső, tűz, harc) akkor körülötte
elsötétül minden, illetve színeződik...
Ez ugye vagy kevés memó(512mb), vagy
gyenge videokari(nVidia GF 6200 TF 256mb).
Amit hiányoltam, az az intro!!
A legelején csak úgy felkelünk a nagy semmibe...
Gondolom egy idő után bejön... Csak az effekthiba
miatt nem jutottam tovább az első barlangnál.

Esc gomb reagálás is javult, maga a játék betöltés,
illetve mentés is sokat javult.
Kicsit erősebb géppel még élvezném is x)

Le a kalappal a Piranha fiúk előtt, kellemes
csalódást okoztak(lehet, hogy ezt kéne Gothic 3-nak nevezni??)!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69

Következő »